¿Quiénes somos?

ESTATUTOS AAEDAT

Per iniciativa de alumn@s i ex alumn@s del Màster de Dret Ambiental de la URV, amb data 27 d’octubre de 2009 es va crear l’Associació de Alumnes i Ex alumnes de Dret Ambiental de Tarragona (AAEDAT), associació sense ànim de lucre i amb personalitat jurídica pròpia, conformada per alumn@s i exalumn@s del CEDAT.

La AAEDAT té per finalitat estrènyer llaços d’integració entre els alumn@s i ex alumn@s del Màster i d’acord als seus estatuts té com objectius:

  1. Satisfer interessos comuns amb la finalitat de promoure els nostres coneixements científics de caràcter ambiental i aplicar-los en benefici de la col·lectivitat.
  2. Promoure imantenir una xarxa de relacions i d’intercanvis professionals entre les persones que s’han format en la URV en l’àmbit del dret ambiental.
  3. Contribuir amb la divulgació i difusió dels objectius del Centri d?Estudis de Dret Ambiental de la Universitat Rovira i Virgili, com una entitat pública catalana d’investigació universitària superior, i promoure i divulgar al mateix temps les activitats dels seus ens i col·lectius, sempre que responguin a alguns dels objectius enunciats.
  4. Fomentar la col·laboració amb altres col·lectius universitaris i la creació d’espais comuns de debat i reflexió.
  5. Buscar mecanismes de relació amb la societat, representada per entitats i organismes socials, culturals, polítics i econòmics.
  6. Organitzar activitats i prestar serveis als associats.

En particular, AAEDAT promourà les següents accions:

  • L’organització de conferències, seminaris, i l’intercanvi d’idees i experiències relacionades amb la protecció del medi ambient i la seva regulació jurídica.
  • Impulsos de tota classe de serveis i d’activitats de caràcter social i cultural que contribueixin a conèixer millor als socis i a millorar la formació en general.
  • La cooperació amb el CEDAT de la URV en la potenciació de la formació permanent dels antics alumnes i altres sectors implicats en la gestió ambiental.
  • Qualsevol altre que decideixi l’Assemblea General, sempre que sigui compatible amb els objectius de l’Associació.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s